نکاتی در مورد رنگ مو که باید بدانید
محصولات تثبیت کننده رنگ مو اثر جادویی ندارند
با هیچ ماده ای نمی توان رنگ مو را برای مدتی خارق العاده به مو چسباند. انواع محصولات تثبیت کننده رنگ مو ، تنها درخشش رنگ مو و ماندگاری آن را تا حد مشخصی بالا می برند. این تثبیت کننده ها حاوی آنتی اکسیدان هستند و عوامل اکسیدکننده محیط مثل نور آفتاب یا کلر آب را خنثی می کنند.
شامپوهایی که رنگ مو را می برند
دقت کنید شامپوهای حاوی سولفات مدت زمان پایداری رنگ مو را کاهش می دهند و باید از انواعی استفاده کنید که این مواد را در فرمول خود ندارند. از شامپوهایی استفاده کنید که حتما حاوی مواد آنتی اکسیدان و ضد اشعه ماورای بنفش باشند.
خطرات رنگ مو در بارداری و شیردهی
برخی تحقیقات نشان داده به کار بردن رنگ مو در بارداری (خصوصا در سه ماه اول) و همچنین دوران شیردهی برای جنین و نوزاد احتمال بروز خطرات جدی را افزایش می دهد.
رنگ مو برای افراد عادی سرطان زا نیست
بنا بر تحقیقات انجمن سرطان آمریکا، مواد سرطان زای رنگ مو بیشتر روی افرادی که در کارخانه های تولید رنگ یا سالن های کاربری رنگ مشغول به کار هستند اثرگذار است و این افراد حتما باید از ماسک فیلتردار و دستکش مناسب استفاده کنند. به کارگیری ماسک و دستکش هنگام استفاده از رنگ مو الزامی است.
عادت ماهانه و وضعیت اعصاب نقشی بر رنگ پذیری مو ندارند
تار مو قابل مشاهده روی کف سر مرده است و وضعیت فیزیولوژیک بدن هیچ اثری بر این ساختارها ندارد. اگر کسی داروی اعصاب مصرف می کند یا عادت ماهانه اش را سپری می کند، موهایش مانند فرد عادی رنگ می گیرد.
رنگ موی خارجی مزیتی ندارد
توجه کنید خارجی بودن نام یک محصول و یا تولید آن در یک کشور اروپایی، دلیلی بر استاندارد بودن آن محصول نیست. برخی از تولیدکنندگان اروپایی مجازند محصولات خود را فقط برای صادرات تولید کنند، یعنی مردم آن کشور آن محصول صادراتی را که حاوی مواد شیمیایی غیرمجاز است مصرف نمی کنند و تولید این محصول تنها هدف اقتصادی و اشتغال زایی برای آن کشور داشته است.
رنگ موهای داخلی قابل اعتمادند
تولیدکنندگان معتبر داخلی (نه کارگاه های زیر پله) موظف اند فرمولاسیون تولید خود را به وزارت بهداشت ارائه دهند. وزارت بهداشت کشور، تمام محدودیت های جهانی را در بررسی این فرمول ها لحاظ می کند و براساس آن به کارخانه مجوز تولید می دهد. تولیدکننده موظف است مواد وارداتی اش را از چارچوب قانونی وارد کند. در گمرک بار وارداتی متوقف می شود تا آزمایش های وزارت بهداشت روی آن انجام شود. سپس در صورت اجازه وزارت بهداشت بار ترخیص می شود و بعد از تولید محصول هم وزارت بهداشت با تناوبی منظم و به طور تصادفی از محصولات هر کارخانه در سطح بازار نمونه برداری می کند و به این ترتیب مرتب تولیدکننده را تحت نظر دارد، اما محصولات خارجی از آنجا که زیر نظر وزارت بهداشت نیستند، ممکن است در هر جا و به هر نحوی تولید شوند و حتی تولید یک کشور عقب افتاده باشند، اما به اسم یک کشور یا برند مطرح جهانی فروخته شوند.
تاریخ انقضا را جدی بگیرید
هر محصولی دو تاریخ مصرف دارد: یکی مدت زمان مجاز برای نگهداری یا همان تاریخ انقضا که بعد از گذشتن آن تاریخ، محصول باید دور انداخته شود. دوم علامتی مانند قوطی در باز که کنار آن M6، M12، یا M18 درج شده که نشان می دهد مصرف کننده در طول زمان باقیمانده تا اتمام تاریخ انقضا می تواند محصول را به مدت ۶، ۱۲ یا ۱۸ ماه بعد از باز کردن درب آن مصرف کند.
توجه کنید که در مورد رنگ مو اگر بعد از مصرف آن را نگه داشتید و خمیر داخل تیوب سیاه شد، نشان می دهد رنگ مو فاسد شده است.
تبیان